Om os

Som en gammel havneby, kan du på bedste vis sejle afsted fra Hovedengen i Ribe med afgang til kammerslusen i fællesskab med lige dem, du ønsker.

Bådende er eldrevne og fri for unødig støj. I kan derfor læne jer tilbage og nyde Nationalpark Vadehavets fantastiske natur.

Hvad sker der?

Følg os på de sociale medier

Om Boats of Ribe

Hvem er vi?

Vi er to fyre, som inderligt brænder for Ribe og dens omgivelser. Vi er født, opvokset og har haft vores daglige gang tæt på Ribe by.

Det sociale og det at være sammen med mennesker i naturens omgivelser, har altid været en stor del af os. Derfor er det ikke så mærkeligt, at vi netop synes Ribe og Nationalpark Vadehavet er et fantastisk sted at udfolde sig.

Brugervenlige elbåde

Boats of Ribe udlejer brugervenlige el-både i et lækkert design, som ikke kræver nogen form for certifikat eller sejlererfaring (Min 18 år). I kan være op til 8 personer i båden.

Nationalpark Vadehavet

Båden er lavet med kaleche, som nemt kan slås op og ned afhængigt af vejr og vind. Store naturoplevelser og sjove øjeblikke flyder sammen, når I går ombord på en af Boats of Ribes unikke både.

Til enhver anledning

Anledningen bestemmer du – Kun fantasien sætter grænser! Familietur, tur med vennerne, firmaudflugt, fødselsdag, konfirmation, bryllup, påsketur, sommerferie, lejrtur, klassetur, møde til vands, mors- og farsdag, picnictur, den perfekte date, hyggeligt afbræk fra dagligdagen og meget mere.

om os

Mød holdet bag

Lasse bonde møller

Uddannet på Aarhus Universitet og har en HD 2. del.  I Accounting & Financial Management. Arbejder i dag som underviser i Økonomi på Kjærgård Landbrugsskole.

Søren Ole Clausen

Uddannet salgskonsulent med speciale i kapital- og kædedrift. Arbejder i dag som Customer Angel hos Nuuday.

Har du spørgsmål?

Hvis du brænder inde med et spørgsmål, eller bare er nysgerrig, så hiv endelig fat i os. Du kan kontakte os via email og vores kontaktformular.