Gavekort

Du behøver ikke at lede mere. – Gavekortet kan købes lige her!

Giv den perfekte gave

En oplevelse på vandet

Nu har du mulighed for at købe den perfekte gave. Et gavekort til sejlads på Ribe Vesterå med en af Boats of Ribes elbåde.

Her er der mulighed for at give et gavekort til en oplevelse, hvor man kan trække stikket og mærke historiens vingesus, imens noget af Nationalpark Vadehavet og Danmarks smukkeste natur langsomt glider forbi.

Som en gammel havneby, kan du på bedste vis sejle afsted fra Hovedengen i Ribe med afgang til kammerslusen i fællesskab med lige dem, du ønsker. Der kan være op til 8 personer i en båd.

Bådende er eldrevne og fri for unødig støj. I kan derfor læne jer tilbage og nyde Nationalpark Vadehavets fantastiske natur.

Alle kan sejle en båd fra Boats of Ribe. Du behøver ingen erfaring eller beviser. (Føreren skal være fyldt 18 år)

Valgmuligheder

Vores ture

OBS! Gavekortet er digitalt. Der er også mulighed for at modtage et fysisk gavekort i gaveæske, hertil tillægges 39 DKK i fragtomkostninger. 

3 timer

899 DKK
  • Turen går fra Ribe Havn ved hovedengen, til det idylliske dige ved kammerslusen.

    Ved Kammerslusen kan I lave et ophold på turen og nyde udsigten fra diget. I kan se og gå over åen på toppen af den smukke gamle sluse.

    Der er mulighed for at gøre et mindre ophold hos Restaurant Kammerslusen, inden turen igen går hjem til Ribe havn.

4 timer

1099 DKK
  • Tid til en Frokost eller middag ved Restaurant kammerslusen. Turen går fra Ribe Havn ved hovedengen, til det idylliske dige ved kammerslusen.

    Netop ved Kammerslusen kan I lave et ophold og købe en frokost, kaffe og kage eller middag på Restaurant Kammerslusen.

    I kan nyde udsigten fra diget, se og gå over åen på toppen af den smukke gamle sluse inden turen igen går hjem til Ribe havn.
kontaktformular

Sådan køber du et gavekort

Udfyld kontaktformularen med følgende oplysninger:

Har du spørgsmål?

Hvis du brænder inde med et spørgsmål, eller bare er nysgerrig, så hiv endelig fat i os. Du kan kontakte os via email og vores kontaktformular.